Lendrić zbog zatezanja u zadnjoj loži napustio trening

S priprema Plavih u Međugorju

Lendrić zbog zatezanja u zadnjoj loži napustio trening

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara nalaze se u Međugorju gdje se pripremaju za proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Plavi s Grbavice jučer su doputovali u Sport centar u Međugorju gdje će se pripremati narednih desetak dana. Izabranici Slavka Petrovića odradili su jutarnji trening na jednom od terena Sport centar. Uvodni dio treninga igrači Želje iskoristili su za zagrijavanje i neke igrice, a nakon toga fokus je bio na fizičkoj pripremi.

Jedan dio ekipe Željezničara igrao je na dva gola na pola terena, dok je drugi sa šefom stručnog štaba, Slavkom Petrovićem, radio na sticanju fizičke spreme (dugo i kratko istrčavanje). Na današnjem treningu bio je i novi igrač Plavih, Danijel Stojanović, koji je jučer potpisao ugovor sa ovim klubom.

Sandi Križman je propustio današnji trening zbog lakše povrede, te se pripremao u teretani. Također, Petrović nije mogao računati na Ivana Crnova koji ima povredu ligamenata koljena. Crnov će sutra otputovati u Mostar kako bi se dodatnim pregledima ustanovila težina povrede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon 45 minuta trening je napustio Ivan Lendrić koji je osjetio 'zatezanje' zadnje lože. Igrači Želje drugi trening imaju u poslijepodnevnim satima današnjeg dana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti