Leopold Leo Novak raskinuo ugovor sa Vitezom

Dogovoren sporazumni raskid

Leopold Leo Novak raskinuo ugovor sa Vitezom

S. Mlaćo

Hrvatski internacionalac Leopold Leo Novak od danas više nije član NK Vitez. 

Na zahtjev fudbalera koji je u redove bh. premijerligaša stigao iz hrvatskog niželigaša Zmaja iz Makarske, ugovor je raskinut te je Novak postao slobodan igrač.

"Zahvaljujemo mu na svemu postignutom u nepunih godinu dana, koliko je igrao u plavo bijelom dresu i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u budućoj karijeri", istakli su iz NK Vitez na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Novak je u dosadašnjem dijelu Premijer lige naše zemlje za NK Vitez upisao pet nastupa, te je na terenu proveo ukupno 172 minute, a u subotnjem duelu protiv Zrinjskog nije bio u kombinaciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U karijeri je, između ostalog, nosio i dres Lučkog, Hrvatskog Dragovoljca, Cibalije, Zagreba, Brasova (Rumunija), Hajduka, St. Truidena (Belgija).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi