Leotar iznenadio Slobodu u Mrkonjić Gradu

Trebinjci slavili sa 1:3

Leotar iznenadio Slobodu u Mrkonjić Gradu

D. Vejo

Fudbaleri Leotara danas su na iznenađenje mnogih na gostovanju savladali prvoligaša Slobodu iz Mrkonjić Grada u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske sa 1:3 (0:1).

Za sve je "kriv" iskusni Perović iz redova Trebinjaca. Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj borbi na obje strane. Ali, došao je taj 33. minut kada upravo Perović pogađa za vodstvo Leotara na stadionu Luke. Do kraja prvog dijela, nije bilo prilika vrijednih pomena.

Nakon predaha, gosti su nastavili u istom ritmu. Tokom prvih 20 minuta tim iz Hercegovine je imao inicijativu na terenu. Napade su realizovali u 63. minuti susreta kada za 0:2 ponovo pogađa Perović. Izabranici Dragana Vukše uspjeli su da konsoliduju redove, pa tako u 76. minuti smanjuju na 1:2 preko Babića.

Perović nije imao mira, pa je u 83. minuti meča pogodio za velikih 1:3 i tako svom timu obezbjedio miran revanš u Trebinju.

Podsjetimo, Leotar je u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske izbacio banjalučki Borac porazivši ga sa 2:0 na svom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti