Leotar oslabljen protiv Kozare

Trebinjci u problemima

Leotar oslabljen protiv Kozare

M. Šljivak

Subotnji derbi protiv Kozare tim Leotara dočekuje oslabljen. Neigranje Vladimira Todorovića, Milorada Cimirota i Semjona Miloševića veliki je gubitak za ekipu trenera Damjana Ratkovića.

"Imamo problema upravo zbog kartona. Tri iskusna igrača morat će da ostanu u Trebinju, ali mi ćemo pokušati da kroz jedan jak kolektiv nadoknadimo njihovo neigranje. Želimo se nadigravati sa Kozarom koja ima sjajan tim i vjerujem u svoje momke", rekao je trener Damjan Ratković.

Mladi strateg iz Trebinja kaže da se njegova ekipa neće braniti.

"Pokušat ćemo ih napasti i prvi doći do gola. Ako uspijemo u tome onda sam siguran da ćemo se kući vratiti najmanje sa jednim bodom", kazao je Ratković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.