Leotar tri od tri, Kozara ubjedljiva

Prva liga RS, 3. kolo

Leotar tri od tri, Kozara ubjedljiva

E. Škorić

U subotu su odigrane utakmice trećeg kola Prve lige RS, a najuvjerljivija je bila Kozara.

Kozara je u Gradišci stigla do prve pobjede, savladavši Drinu Višegrad s visokih 5:1. Ognjen Škorić je bio dvostruki strijelac za domaće, po jednom su pogađali Ognjen Petrović, Neđo Šuka i Miloš Srndović.  Strijelac utješnog gola za Višegrađane bio je Bojat Miloš u 82. minuti.

Trebinjski Leotar, bivši premijerligaš, upisao je i treći trijumf u trećoj utakmici. Na Policama je Leotar s 2:0 savladao Slobodu iz Novog Grada. Prvo je Miloš Aćimović u 41. minuti zatresao mrežu gostiju, a onda je Lazar Zečević u 83. povisio na 2:0.

Minimalne pobjede od po 1:0 ostvarili su Mladost u Gacku nad Tekstilcem, Rudar u Prijedoru nad Krupom i Vlasenica u Foči protiv Sutjeske, što je bila jedina gostujuća pobjeda u ovom kolu.

Gol za Vlaseničane postigao je Dejan Limić u 14. minuti. Gačanima je trijumf obezbijedio Miroslav Prelo, a Rudaru Borislav Mikić u 46. minuti. Duel Proletera i Podrinja u Tesliću završen je bez pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije