Letić do ljeta ostaje u Žilini

Bh. internacionalac ne mijenja sredinu

Letić do ljeta ostaje u Žilini

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Bojan Letić i u drugom dijelu sezone slovačke Fortuna lige prema svemu sudeći nosit će dres Žiline.

Letić se ove sezone nije naigrao, u ligi je upisao tek pet nastupa uz jednu asistenciju, pa je njegov odlazak bio sve izvjesniji. 

Ipak, ugovor bivšeg mladog reprezentativca naše zemlje važi do ljeta ove godine, pa će se 7. januara pojaviti na prozivci jesenjeg šampiona Fortuna lige. 

Žilina nakon 17 odigranih kola ima 44 osvojena boda, čak deset više od drugoplasirane Podbrezove, te će prema svemu sudeći osvojiti novu titulu šampiona.

Letić je u ovaj klub stigao iz mostarskog Veleža, a pored njega dres Žiline nosi i nekadašnji napadač Sarajeva Nermin Haskić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti