Letić: Vrijeme je za odlazak iz Žiline

Bh. internacionalac napušta Slovačku

Letić: Vrijeme je za odlazak iz Žiline

S. Mlaćo

Nogometaši Žiline na zimsku pauzu otišli su sa prvog mjesta Fortune lige.

Tim iz istoimenog grada ima 12 bodova prednosti u odnosu na Podbrezove, a svoj doprinos, doduše nešto manji nego u odnosu na ranije sezone, dao je i bh. internacionalac Bojan Letić.

Letić je upisao pet nastupa, a prema svemu sudeći  utakmica 19. kola protiv Michalovce (7:1), mogla bi biti posljednja za njega u dresu tima iz Slovačke.

"Zadovoljan sam svojim radom na treninzima, ali ne i minutažom. Znam da nije bilo do mene, jednostavno prednost imaju domaći igrači, a sada ću da razmislim šta je dobro za moju karijeru. Imam nekoliko zanimljivih ponuda, te je moje mišljenje da je vrijeme za odlazak iz Žiline", priznaje Letić u razgovoru za SportSport.ba.

Letić (23) u Žilinu je stigao iz mostarskog Veleža, a prije toga je nastupao Borac Šamac, Kozaru iz Gradiške i HNK Orašje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi