Libijac Aljero pojačao redove Vlašića iz Turbeta

Prvo pojačanje za drugi dio sezone

Libijac Aljero pojačao redove Vlašića iz Turbeta

S. Mlaćo

Nogometaši Vlašića iz Turbeta, inače člana Druge lige Federacije BiH grupa Zapad, sa pripremama će startati 28. januara, a prvi dio sezone ovaj tim okončao je na devetom mjestu.

Danas su dobili prvo pojačanje za drugi dio sezone, a radi se o 21-godišnjem Libijcu Mohamedu Ismailu Aljeru. Aljero je nastupao u Libiji, a svoje obrazovanje nastavit će u Travniku, te uporedo igrati za tim iz Turbeta.

Glavni cilj NK Vlašić u drugom dijelu sezone je opstanak u ligi, a prozivka nogometaša zakazana je za 28. januar u 13 sati. Turbečani će u drugi dio sezone otvoriti domaćim susretom protiv Krajine iz Cazina, jednog od pretendenata za prvo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi