Lider ostao bez važne karike

Adnan Hrelja napustio Bosnu

Lider ostao bez važne karike

M. Šljivak

Visočka Bosna završila je prvi dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH na vodećoj poziciji.

Igrači ovog tima su pokazali da će biti jedan od glavnih kandidata za ulazak u društvo najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini, ali će im na proljeće put do Premijer lige biti znatno otežan.

Tim iz Visokog je ostao bez važnog kotača u ekipi. Adnan Hrelja je napustio klub, te se vratio u Mladost iz Doboj Kaknja, odakle je bio posuđen u redove Bosne.

Hrelja je bio jedan od najboljih fudbalera visočkog tima u polusezoni. Odigrao je 13 utakmica u kojima je postigao jedan gol, ali je imao nekoliko jako bitnih asistencija, koje su donosile bodove timu iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Njegovim odlaskom će Bosna izgubiti dosta, a još uvijek se ne zna hoće li se tim pojačavati u zimskom prelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi