Lider remizirao u Petrovu, Proleter poražen u Doboju

Druga liga RS, Zapad

Lider remizirao u Petrovu, Proleter poražen u Doboju

D. Vejo

Nakon zimske pauze, danas je i Druga liga Republike Srpske grupa Zapad nastavila šampionat, a gdje je u sklopu 16. kola odigrano osam mečeva.

Jesenji prvak banjalučki Željezničar remizirao je na gostovanju u Petrovu kod ekipe Ozrena rezultatom 1:1, ali je i dalje ostao prvoplasirani tim u ligi.

Ekipa Proletera iz Teslića poražena je u Doboju od tamošnjeg Željezničara rezultatom 2:1, dok su u Trnu Sloga i Ljubić podijelili bodove (4:4).

Novogradska Sloboda je pred svojom publikom izgubila od Laktaša (1:3), a Jedinstvo je u Gradišci savladalo banjalučki BSK sa 5:1.

Omarska i Modriča utakmicu su završili bez pobjednika (2:2), dok je fenjeraš Mineral na svom terenu poražen od srbačke Sloge (3:4).

U posljednjem susretu, ali ne i manje važnom sastali su se Mladost i Borac u Donjoj Slatini. Više želje pokazao je domaći tim koji ovu utakmicu dobio rezultatom 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi