Livančić: Igrači koji su došli u Vitez sigurno su pojačanja

Univerzalac Viteza o radu na pripremama

Livančić: Igrači koji su došli u Vitez sigurno su pojačanja

D. Kurbegović

Nogometaši NK Vitez odrađuju već osmi dan priprema u Čitluku te ih polako privode kraju.

Najstandardniji i jedini igrač Viteza koji je u prvom dijelu sezone odigrao svih 18 utakmica bio je mladi Toni Livančić. Ovaj igrač koji može nastupiti na nekoliko pozicija u ekipi osvrnuo se na dosadašnji tok priprema.

"Prvi dio priprema smo odradili u Vitezu, gdje nam vremenski uvjeti nisu baš najbolje odgovarali. No, snalazili smo se kako smo mogli i pokušali iskoristiti takve uvjete na najbolji mogući način. Drugi dio, koji odrađujemo ovdje u Čitluku, protiče odlično. Vrijeme nas služi, imamo sve što je potrebno za dobar rad i vjerujem da ćemo ući spremni u nastavak prvenstva", optimističan je Livančić.

Tijekom pripremnog perioda planirano je da plavo bijeli odigraju 10 utakmica, od kojih je većina već odigrano. Neke su dobivali, neke gubili, ali rezultat sigurno nije u prvom planu, već uigravanje tima i traženje udarne postave.

"Sigurno da smo mogli mnogo više pokazati na pripremnim utakmicama, kako ja tako i ostali igrači. Međutim, došlo je dosta novih igrača koji se još uvijek prilagođavaju. Svi oni posjeduju određene igračke kvalitete i siguran sam da su prava pojačanja za nas", ističe ovaj rođeni Vitežanin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa se za par dana vraća s priprema, a već sljedeću subotu igra generalku na domaćem terenu protiv ekipe Metalleghea iz Jajca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi