Livančić: Sezona je za mene završena

Kapiten Viteza za SportSport.ba

Livančić: Sezona je za mene završena

S. Mlaćo

NK Vitez je jučer u prijateljskom duelu savladao NK Kiseljak sa 3:0, ali ova pobjeda Vitežana ostala je u sjeni neugodne povrede kapitena Tonija Livančića za kojeg je ova sezona završena.

"Upravo sam došao sa pregleda, danas operacija neće biti, a moram do sutra ostati u bolnici pa vidjeti kako će se odvijati situacija. Ako bude sve uredu mogao bih sutra kući, ako ne možda ostanem preko vikenda da mi izvade krv između mišića", kazao je Livančić za SportSport.ba.

Livančić je za Vitez ove sezone upisao 19 nastupa u Premijer ligi uz jednu asistenciju, te jedan nastupa u Kup takmičenju naše zemlje.

"Sezona je za mene sigurno gotova. Sigurno me neće biti dva do tri mjeseca", otkrio je Tony Livančić, kapiten NK Vitez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez u subotu očekuje duel sa NK Metalleghe BSI u susretu prvog kola Premijer lige za opstanak. Susret se igra sa početkom u 16:30 sati na Gradskom stadionu Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi