Livančić: Vratit ću se još jači i bolji nakon povrede

Livančić: Vratit ću se još jači i bolji nakon povrede

Mladi reprezentativac BiH i veznjak Viteza Toni Livančić trenutno se oporavlja od neugodne povrede koju je zadobio u posljednim minutama utakmice 30. kola Premijer lige BiH između Viteza i Zvijezde.

Radilo se o rupturi zadnje lože, a nakon više od dva mjeseca pauze Livančić se vraća treningu.

"Bio sam razočaran i uništen nakon povrede u 87. minuti utakmice. Odigrao sam jako dobru sezonu, izborio nastup za mladu reprezentaciju BiH i na kraju mi povreda sve to uništi. Nisam odustao. radio sam uporno i evo nakon dva mjeseca obilazaka doktora i oporavka polako sam počeo sa treninzima”, izjavio je za SportSport.ba Livančić.

"Na pripremnim utakmicama moju ekipu nije išlo, ali se nadam da će nas krenuti u prvenstvu na čelu sa novim trenerom. Nadam se da ću se vratiti na teren u petom kolu BHT Premijer lige i uspjeti pomoći svojoj ekipi da izbori željenu poziciju na tabeli. Što se tiče ljetnog prijelaznog roka, bilo je nekih ponuda, osim Splita i Zrinjskog najkonkretniji je bio Hajduk, ali dogovor nije postignut”, dodao je Livančić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.