LIVE: Sarajevo protiv Igmana, Željo ponovo u Mrkonjić Gradu

Danas na rasporedu žrijeb parova u hotelu Terme

LIVE: Sarajevo protiv Igmana, Željo ponovo u Mrkonjić Gradu

Poštovani posjetioci portala SportSport.ba dobrodošli na LIVE prenos izvlačenja parova 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine. 

32 kluba nalaze se u bubnju za žrijeb šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a zanimljivo je istaći da je u pitanju tzv. totalni žrijeb, tako da se svi timovi mogu međusobno sastati.

Aktuelni osvajač Kupa će gostovati u Konjicu ekipi Igmana

Borac dočekuje Drinu Zvornik

Zrinjski će dočekati Napredak, Travnik tuzlansku Slobodu

Mladost Velika Obarska - Mladost Župča, Radnik Bijeljina - Čelik

Vitez će dočekati Gradinu, Olimpic ide u goste Bratstvu iz Gračanice

Metalleghe BSI - Proleter Teslić, Mladost Doboj Kakanj - Goražde, Zvijezda - Sloboda Novi Grad

Željezničar i ove godine ide u Mrkonjić Grad, gdje će ga dočekati Sloboda.

Jedinstvo - Široki Brijeg

Slavija - Velež je treći izvučeni par, koji je bez sumnje najzanimljiviji do sada.

Sloga Ljubuški će dočekati Drinu Višegrad.

Prvi izvučeni par je Rudar Prijedor - Podgrmeč. 

12:19 - Završen je žrijeb brojeva klubova, i sada je počinje žrijeb. 

12:13 -  Trenutno je u toku žrijeb brojeva klubova, koje vrši Vlatko Glavaš. Osim njega, žrijeb će vršiti Smajlović i Fazlagić

12:06 - Žrijeb se ove godine vrši u dosta boljem i modernijem tehničkom obliku, što je s ponosom naglasio i sam Baković. Predstavnicima klubovima je također poručio da ovu priliku iskoriste za tačan dogovor termina utakmica.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

12:03 - Prisutnim se obratio i Jasmin Baković koji je svima poželio dobrodošlicu i u ime NSBiH poželio sreću svim klubovima koji su se izborili za 1/16 finala kup takmičenja, te istakao veliku važnost ovog takmičenja.

11:55 - Sve je spremno za početak izvlačenja, predstavnici klubova su uglavnom zauzeli svoje pozicije u sali. Izvlačenje treba početi svakog trenutka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.