Ljiljan krasi novi dres FK Sarajevo

Predstavljen novi dres

Ljiljan krasi novi dres FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo je večeras navijačima predstavio novi dres za sezonu 2017/2018.

Gostujuća garnitura dresova bit će crne boje, a zanimljivo je da su u bordo klubu odlučili na njega vratiti ljiljan, koji je već u nekoliko navrata krasio dres tima sa Koševa.

"Sezone u kojima je dres FK Sarajevo krasio ljiljan okončane su trofejima u proteklih nekoliko godina. U novu sezonu ulazimo sa nikada mlađom ekipom, ali i sa nikada većom željom da se domognemo trofeja i donesemo radost onima koji su uz klub i kada slavimo i kada tugujemo. Uz šampionske crte na dresu, veliku borbu igrača na svakoj utakmici i podršku onih koje vole klub, Bordo porodica spremno dočekuje početak nove sezone", navedeno je na stranici Sarajeva.

Proizvođač dresova Sarajeva će, kao i prošle sezone, biti Nike.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije