Ljubav prema klubu nema granica za navijače Rudara

Važna pobjeda u Banovićima

Ljubav prema klubu nema granica za navijače Rudara

E. Čaušević

Fudbaleri kakanjskog Rudara jučer su na gostovanju savladali Budućnost sa 2:0 u meču 18. kola Prve lige FBiH.

Rudar je u Banovićima jučer stigao do važne pobjede s kojom se vratio u borbu za vrh tabele. Rudar je do vodstva stigao u 49. minuti kada je siguran s bijele tačke bio Kulović, dok je 20 minuta prije kraja konačnih 0:2 postavio Kobilica.

Ipak, najbolja tačka u jučerašnjem susretu bili su navijači Rudara koji su doputovali iz Kaknja kako bi pružili podršku svojoj ekipi. Naime, oni nisu uspjeli da uđu na stadion u Banovićima, ali ih to nije spriječilo da pruže podršku svojim igračima.

Navijači Rudara su bili udaljeni od stadionu nekih stotinjak metara, ali su iz sveg glasa pjesmom bodrili igrače ekipe iz Kaknja. Potez za svaku pohvalu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije