Ljubenović: Čekali smo grešku Širokog, a zatim ih kaznili

Fudbaler Krupe nakon trijumfa protiv Širokog Brijega

Ljubenović: Čekali smo grešku Širokog, a zatim ih kaznili

D. Vejo

Fudbaleri Krupe danas su u okviru 17. kola Premijer lige BiH na svom terenu savladali ekipu Širokog Brijega (1:0).

Jedini gol na meču postigao je Dujaković u 39. minuti susreta. Ovo je bila posljednja utakmica za Krupu na domaćem terenu, kada je u pitanju jesenji dio sezone, a gdje su Slobodan Starčević i njegovi izabranici pobjedom se oprostili od domaćih navijača.

Prve utiske nakon meča, kazao je jedan od igrača domaće ekipe.

"Ovo je nama bila najvažnija utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva. Ugostili smo ekipu Širokog, tim koji se danas predstavio na visokom nivou. Znali smo da čvrstom igrom u defanzivi i kvalitetnim kontrama možemo zaprijetiti golu protivnika. Tako je i bilo, čekali smo grešku, a zatim ih kaznili. Drugo poluvrijeme smo stali, osjetio se pritisak gostiju, ali smo mi uspješno odoljeli istom. Drago mi je što smo slavili danas i na predivan način se oprostili od naših navijača bar u dosadašnjem dijelu sezone", rekao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

Trenutno, Krupa se nalazi na trećem mjestu na tabeli Premijer lige BiH odmah iza Radnika koji ima isti broj bodova (30), a koji je danas u Bijeljini remizirao sa ekipom Viteza (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi