Ljubenović: Pobjedom obezbijediti četvrto mjesto
FOTO: fkkrupa.com

Član Krupe pred duel sa Slobodom

Ljubenović: Pobjedom obezbijediti četvrto mjesto

S. Mlaćo

Sjajne igre i serija od pet utakmica bez poraza učvrstili su ionako vedru atmosferu u svlačionici Krupe, pa su svi u timu Slobodana Starčevića optimistični uoči gostovanja u Tuzli izuzetno optimistično raspoloženi.

Nadanja svojih saigrača za fkrupa.com prenio je brzonogi Miljan Ljubenović, rekavši kako svi žele da posljednje gostovanje u sezoni zaključe još jednom dobrom partijom.

"Dobri rezultati su nam podigli atmosferu i optimizam na vrhunac i u Tuzlu idemo sa željom da se u jednoj otvorenoj utakmici nadigravamo sa Slobodom. Naravno, želja nam je da ostvarimo pobjedu kojom bi gotovo sigurno obezbijedili četvrto mjesto kao najbolji rezultat u istoriji ovog kluba. Mi smo već ionako uradili mnogo, ali bi nam pobjeda mnogo značila kao uvertira spektakla u posljednjem kolu kada u Krupi na Vrbasu gostuje Sarajevo",  kaže Ljubenović.

Pored Miljanovog imena staoji da je ove sezone postigao tri premijerligaška pogotka i on kaže kako nebi imao ništa protiv da doda još po neki.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je i nekoliko asistencija i zaista bi bilo lijepo da u svoju statistiku dopišem još neki pogodak ili asistenciju. Međutim, nisam opterećen tim stvarima, najvažnije je da ekipa odigra onako kako zna i može, a ko će biti dodavač, a ko egzekutor, najmanje je važno",  zaključio je Ljubenović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi