Ljubenović: Sa velikim motivom i željom idemo na Koševo

Fudbaler Krupe pred meč sa Sarajevom

Ljubenović: Sa velikim motivom i željom idemo na Koševo

D. Vejo

Fudbaleri Krupe će u okviru 5. kola Lige za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine gostovati na Koševu, ekipi Sarajeva.

Slobodan Starčević i njegovi izabranici najprijatnije su iznenađenje ove sezone u društvu najboljih. U svojoj debitantskoj sezoni ispisali su sjajnu fudbalsku priču, a gdje su pomrsili račune mnogim ekipa.

Nakon što su ostvarili pobjedu u prošlom kolu protiv Slobode (3:0), Banjalučani se okreću meču sa Sarajevom. Iz tabora plavo-bijelih ističu da gaje veliki respekt prema predstojećem protivniku, ali dodaju i to da se ne plaše te da na Koševo putuju kako bi ostvarili pozitivan ishod.

"Nakon sjajne partije kod kuće protiv ekipe Slobode iz Tuzle, u nedjelju gostujemo u Sarajevu. Mislim da smo pokazali da nismo uzalud ušli u play-off i da možemo igrati sa svima. U Sarajevo idemo kompletni, svi igrači su zdravi i spremni te sa velikim motivom i željom idemo na megdan Bordo timu. Gledaćemo da iskoristimo svaku svoju šansu i da napravimo dobar rezultat koji će nas približiti poziciji četiri i nadati se snu, a to je Evropa", kazao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

Utakmica između Sarajeva i Krupe igra se u nedjelju od 17 sati na Koševu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti