Ljubimac navijača Čelika se vraća na Bilino polje?

Mišić ponovo u Čeliku?

Ljubimac navijača Čelika se vraća na Bilino polje?

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su na Bilinom polju u okviru 4. kola Premijer lige sasvim neočekivano s visokih 3:0 pobijedili Radnik iz Bijeljine. 

Sjajna igra i velika borbenost izabranika Kemala Hafizovića na kraju utakmice nagrađena je gromoglasnim aplauzom. Zeničani su osvojili prve bodove u novoj sezoni, ali kako je i sam strateg Zeničana kazao poslije utakmice, ekipa se još skuplja i uigrava.

Kako SportSport.ba saznaje, postoji realna mogućnost da se danas na Bilino polje vrati ljubimac navijača Čelika. Riječ je o 26-godišnjem Darku Mišiću, kojem je istekao ugovor s Istrom, gdje je proveo posljednje dvije sezone. Ovaj nogometaš koji se najbolje snalazi na poziciji desnog bočnog, ali po potrebi može odigrati i na krilnoj poziciji je dobro poznat navijačima Čelika jer je dvije godine nosio crno-crveni dres, te je upisao 60 nastupa za Čelik. U sezoni 2013/14 dobio je nagradu "Ponos Robijaša" koja se uručuje najboljem igraču kluba po izboru navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zastupnik ovog igrača danas će stići na Bilino polje kako bi se finalizirale stvari oko eventualno Mišićevog povratka, što bi sigurno dosta značilo za stručni štab Zeničana. Zanimljivo da je ovaj nogometaš odradio nekoliko treninga sa Željezničarem, ali do dogovora nije došlo jer nogometaš nije htio igrati probnu utakmicu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi