Ljubojević: Belgija je favorit, ali možemo na Mundijal

Potpredjednik Fudbalskog saveza BiH

Ljubojević: Belgija je favorit, ali možemo na Mundijal

A. Beganović

Žrijeb kvalifikacionih grupa za Svjetsko prvenstvo 2018 u Rusiji održan je danas u St. Petersburgu, a reprezentacija Bosne i Hercegovine smještena je u grupu H sa selekcijama Belgije, Grčke, Estonije i Kipra.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine saznala je imena protivnika u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se igrati 2018. u Rusiji, a opšti je dojam da je naš nacionalni tim prošao dosta dobro.

Sa ovom konstatacijom se slaže i potpredsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Darko Ljubojević, koji je nakon žrijeba za službene stranice Saveza istakao:

 "Možemo biti zadovoljni jer smo mogli proći malo lakše, ali i puno teže. Igraćemo protiv ekipa koje poznajemo i sa kojim smo se već sastajali. Belgija je favorit, ali i mi imamo kvalitet za plasman na Svjetsko prvenstvo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.