Lokmer: Publiku kao u Čitluku bih poželio svugdje

Trener MNK Centar

Lokmer: Publiku kao u Čitluku bih poželio svugdje

S. Mlaćo

MNK Centar iz Sarajeva jučer je u derbi susretu 4. kola Premijer futsal lige naše zemlje sa 5:3 savladao MNK Brotnjo Premier SK iz Čitluka te nastavio sa sjajnim igrama ove sezone.

Centar je vodio 3:0 uz  tri pogotka Bilala Jelića, te do kraja znalački očuvao prednost i upisao tri boda. Trener ove ekipe Josip Lokmer nakon utakmice u Gradskoj dvorani u Čitluku dao je svoj komentar za SportSport.ba.

"Imali smo večeras dosta dobro raspoložene igrače, a golman naš je branio fantastično. Utakmica je protekla u veoma fer i sportskom nadmetanju i ovakvu publiku bih poželio svugdje  te bih čestitao publici, sudijama i ekipi Brotnja na gostoprimstvu. Dogovorili smo se da na početku napravimo blagi presing na njihove glavne igrače koji im vode igru i to je urodilo plodom. Dali smo golove iz kontranapada, te utakmicu priveli kraju, a imali smo malo problema kada je ekipa  Brotnja uvela igrača-golmana", istakao je Lokmer.

MNK Centar je pokazao u četiri kola da je ponovo glavni favorit za novu titulu.

"Četiri utakmice četiri pobjede i ja ne znam šta da još kažem", jasan je naš sagovornik.

Za kraj smo Lokmera pitali kako gleda na kvalitet Premijer futsal lige naše zemlje u ovoj sezoni.

"Mislim da je liga ujednačena. Ima 5-6 ekipa koje će voditi bitku za prvo mjesto, a za par kola će se razdvojiti i vidjeti ko će se boriti za prvih šest mjesta, a ko za drugih šest", dodao je Josip Lokmer, trener MNK Centar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi