Lokomotiva bez problema prošla grupu

Norway kup u Oslu

Lokomotiva bez problema prošla grupu

Omladinci ekipe Lokomotive iz Mostara do sada ostvaruju sjajne rezultate na Norway kupu u Oslu. Grupu su prošli bez problema i završili na prvom mjestu.

Lokosi su u grupnoj fazi takmičenja osvojili sedam bodova, što im je bilo dovoljno da prođu dalje i to kao prvi u grupi.

Mostarska Lokomotiva je u prvoj utakmici pobijedila Sandane (NOR) 1:0, dok su u drugom kolu odigrali nerješeno 1:1 sa Kirkenesom IF (NOR), koji su jedni od favorita za osvajanje turnira, te tako polazali kako mogu otići do samog kraja. U posljednjem kolu grupne faze pobijedili su Valerengu (NOR) sa 3:1.

U narednom krugu takmičenja izabranici Mehmeda Agovića igraju već danas, a sastaju se sa ekipom Sykkylven FK (NOR). Utakmica će biti odigrana na stadionu Ekeberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti