Lolić: Želimo startovati pobjedom

Rudar dočekuje Zvijezdu 09

Lolić: Želimo startovati pobjedom

D. Vejo

Fudbaleri Rudara ovog vikenda nastavljaju svoj prvoligaški put.

Tim kojeg sa klupe predvodi iskusni stručnjak Zlatko Jelisavac u sklopu 17. kola Prve lige Republike Srpske na svom će terenu ugostiti sedmoplasirani tim u ligi, ekipu Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići.

"Naš prvi protivnik ove godine je ekipa Zvijezde 09. Proljeće želimo otvoriti pobjedom i sa nova tri boda. Svakako da imamo posla sa ozbiljnim protivnikom, te nas ne smije zavarati činjenica da smo u Semberiji slavili sa 0:1. Smatram da uz podršku naših navijača, možemo stići do trijumfa", zaključuje fudbaler Rudara, Draško Lolić.

Međutim, Prijedorčani ovaj susret dočekuju oslabljeni jer u timu neće biti kapitena Nemanje Marića i Novice Petrovića koji zbog žutih kartona nemaju pravo nastupa na pomenutom meču, dok će zbog povrede odsustvovati Ervin Ćatić.

Utakmica između Rudara i Zvijezde 09 počinje sutra od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi