Lončarić se priključio treninzima Zrinjskog
Foto: Klix

Bivši golman Dinama i Željezničara

Lončarić se priključio treninzima Zrinjskog

D. Kurbegović

Nogometaši Zrinjskog iz Mostara na otvaranju sezone pod Bijelim Brijegom su savladali sjajnu ekipu Olimpica rezultatom 2:0, te tako već na startu pokazali da će biti jedan od favorita za visok plasman.

Mostarci su prošle sedmice ostali bez prvog čuvara mreže Ratka Dujkovića, koji je otišao u Iran, tako da je klub ostao samo na dva golmana: Goranu Karačiću i Krešimiru Bandiću. Upravo je protiv Olimpica na golu stajao mladi reprezentativac Goran Karačić, koji je upisao debitanski nastup i dobio pohvale za svoje odbrane.

Ipak, klub koji ima visoke ambicije mora imati kvalitetna riješenja na svakoj poziciju u ekipi, a posebno kada su u pitanju golmani. Prije nekoliko dana treninzima kluba iz Mostara priključio se 28-godišnji Filip Lončarić. Ovaj čuvar mreže u svojoj dosadašnjoj karijeri branio je za Dinamo, rumunski Gaz Metan, Željezničar, dok je prošlu sezonu stajao na golu Osijeka.

Kako saznaje naš portal Lončarić bi trebao potpisati ugovor na dvije godine, te će s njegovim angažovanjem biti zaključenja lista pojačanja u ovom prelaznom roku kada je u pitanju klub pod Bijelim Brijegom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti