Lović novi predsjednik FK Radnički Lukavac

Lović novi predsjednik FK Radnički Lukavac

A. Beganović

Nekadašnji član najvišeg ranga bh. fudbala, Radnički iz Lukavca, dobio je novog predsjednika. Naime, na čelo drugoligaša iz Lukavca došao je ugledni privatni poduzetnik Adis Lović.

Lović će na funkciji predsjednika kluba zamijeniti Adija Dautovića koji je podnio ostavku, a novi predsjednik obećaje bolje dane za klub iz Lukavca.

"Velika mi jev čast pto sam izabran za predsjednika kluba, a mogu obećati mojim sugrađanima da ćemo Radnički vratiti na staze stare slave. Ovaj klub zaslužuje mnogo više od druge lige i već od danas počet ćemo raditi na projektu ulaska u viši rang", rekao je Lović za SportSport.ba i dodao:

"U Upravni odbor ući će još mnogo novih lica koja mogu pomoći klubu. Vratit ćemo navijače na stadion, koji ćemo u narednom periodu pokušati obnoviti. Ubrzo ćemo imenovati i novog šefa stručnog štaba, koji će napraviti plan i program priprema, a mi ćemo ga pokušati ispoštovati. Neće biti lako, ali učinit ćemo sve kako bi smo već naredne sezone izborili povratak u Prvu ligu Federacije."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.