Lucić: Očekuju nas tri teške utakmice

Bh.kadetkinje počele pripreme

Lucić: Očekuju nas tri teške utakmice

S. Mlaćo

Kadetske reprezentativke Bosne i Hercegovine su se juče okupile u Trening centru NS/FS BiH i počele pripreme za turnir kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji će od 24. do 30. septembra biti održan u našoj zemlji.

Selektor Ilija Lucić ističe da se ekipa osjeća komforno u Trening kampu i da će turnir biti zahtjevan:

"Rapoloženi smo, ovo je naš drugi dom gdje se ugodno osjećamo. Nadamo se da će tako biti do kraja kvalifikacija. Očekuju nas tri teške utakmice. Republika Irska je favorit na turniru, ali mi se nadamo da možemo ostvariti plasman među dvije najbolje selekcije i plasirati se u drugi krug. Prošle godine smo bili uspješni, nadamo se da ćemo i sada ponoviti taj rezultat.“

Naše reprezentativke će prvi meč na turniru odigrati protiv Republike Irske 24.9.2017. u 16:00 sati u Trening centru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi