Lučić: Spremni smo za naredne izazove

Golman Slavije uoči meča sa Vitezom

Lučić: Spremni smo za naredne izazove

Premijer liga BiH nikad nije bila uzbudljivija, barem kada je u pitanju borba za opstanak. Na dva kola do kraja šampionata, četiri ekipe nalaze se u nezavidnom položaju, a među njima su Borac, Olimpik, Slavija i Vitez.

Razlika između devetoplasirane i dvanaestoplasirane ekipe je samo tri boda i nema sumnje da ćemo u preostalih 180 minuta vidjeti pravi rat na terenu.

U subotu nas očekuje osam utakmica u bh. šampionatu, a jedna od interesantnijih svakako će biti ona između Viteza i Slavije.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Vitez je takođe u opasnoj zoni i sezona im bukvalno zavisi od ovog duela. Mi smo još u težoj situaciji i moraćemo dobro zapeti kako bi izvukli pozitivan rezultat u subotu. Ipak, mislim da smo se digli nakon pobjede nad Radnikom, te da smo spremni za svaki naredni izazov. Neće biti lako, ali pružićemo svoj maksimum", izjavio je Mladen Lučić, golman Slavije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve utakmice pretposljednjeg kola Premijer lige BiH na programu su u subotu od 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi