Luka Anković se vratio u GOŠK

Mladi ofanzivac

Luka Anković se vratio u GOŠK

S. Mlaćo

Nakon golmana Marka Sušca, redove NK GOŠK danas je pojačao mladi ofanzivac Luka Anković, koji u ovaj klub stiže iz redova hrvatskog drugoligaša Dugopolje.

Protekle sezone u 2. HNL upisao je sedam nastupa, a prije toga nastupao je za NK Mosor. Već ranije nosio je i dres Gabeljana, a 2014. godine bio i na probi u splitskom Hajduku. Bio je i je prvi strijelac Omladinske lige Jug.

GOŠK će u drugom dijelu sezone sa klupe voditi Darko Vojvodić, a tim sa Podavala ne krije da su njihove ambicije prvo mjesto i povratak u Premijer ligu.  Najavaljuju dolazak još pojačanja s kojima će pokušati ostvariti zacrtani cilj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi