Luka Sinđić novi igrač Slavije

Pojačanje iz Donjeg Srema

Luka Sinđić novi igrač Slavije

D. Kurbegović

Ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva prvenstvo u Premijer ligi BiH otvorila je remijem 1:1 na domaćem terenu protiv mostarskog Veleža. 

Klub kojem je cilj opstanak u Premijer ligi doživio je velike promjene u igračkom kadru u odnosu na prošlu sezonu. Dosta igrača je napustilo klub, došli su novi igrači, tako da je sada samo pitanje vremena kada će se sve to uigrati, budući da mnogi pred početak prvenstva stigli u Lukavicu.

Najnovije pojačanje Slavije dolazi iz Donjeg Srema, riječ je o Luki Sinđiću, 22-godišnjem krilnom napadaču koji je u svojoj karijeri još nastupao za Jedinstvo iz Uba, Zemun, Kolubaru i italijansku Frankavilu.

U dresu Donjeg Srema prošle je sezone u Superligi Srbije odigrao 12 utakmica, a svojom brzinom trebao bi biti veliko pojačanje za Slaviju, koja je deficitarna na krilnim pozicijama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sinđićev debi u dresu Slavije se očekuje u trećem kolu kada će Slavija na domaćem terenu dočekati tuzlansku Slobodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.