Lukačević: Zasluženo smo pobijedili Igman

Nogometaš Orašja

Lukačević: Zasluženo smo pobijedili Igman

Nogometaši Orašja u 23. kolu Prve lige Federacije BiH s lakoćom su savladali konjički Igman (2:0) i tako osigurali opstanak u društvu prvoligaša. 

Tim Željka Baotića sada ima 36 bodova i zauzima visoku petu poziciju, koja zadovoljava apetite klupskog rukovodstva ovog kluba.

Jednim dijelom za to je zaslužan i iskusni nogometaš Josip Lukačević, koji ove sezone pruža odlične partije u dresu matičnog kluba, za koji je u dosadašnjem dijelu prvenstvu postigao sedam golova. 

"Zasluženo smo pobijedili ekipu Igmana, iako smo i jedni i drugi bili dosta nervozni zbog značaja utakmice. Koliko su bodovi njima bili potrebni, toliko su i nama, ali na kraju smo pokazali da smo dosta kvalitetnija ekipa i uzeli tri boda koja nam već sada znače opstanak u ligi“, kazao je Lukačević za SportSport.ba.

U narednom kolu ekipa Orašja je slobodna zbog istupanja Troglava iz lige, dok će Igman bodove spasa tražiti protiv Branitelja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.