Lulić: Bilo je posebno igrati protiv Petkovića

Ponovo zaigrao u Švicarskoj

Lulić: Bilo je posebno igrati protiv Petkovića

Sinoćnja utakmica protiv Švicarske (2:0) za Senada Lulića je bila posebna. 

Bh. reprezentativac se po prvi put u svojoj karijeri našao na suprotnoj strani zemlje u kojoj je odrastao, a ujedno igrao je i protiv Vladimira Petkovića s kojim je ranije uspješno zarađivao u Young Boysu i Laziju. 

"Vratio sam se na mjesto na kojem sam odrastao, gdje sam naučio prve fudbalske korake i moram priznati da je Švicarska moj drugi dom. Igranje na Letzigroundu protiv Petkovića je definitivno bilo vrlo posebno za mene i prvi put smo bili protivnici", kazao je Lulić nakon utakmice za švicarske medije. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Lulić je svoju karijeru započeo u Churu i prije nego što je potpisao za Lazio 2011. godine nosio je dresove švicarskih klubova Bellinzone, Grasshoppersa i Young Boysa. Kada je u pitanju reprezentacija, za njega dileme nije bilo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi