Lulić igrao u teškom porazu Lazija

Novi poraz Lazija

Lulić igrao u teškom porazu Lazija

M. Šljivak

Nakon što su jučer poraženi s minimalnih 1:0 od Siene, fudbaleri rimskog Lazija danas su doživjeli ubjedljiv poraz od ekipe Torina rezultatom 3:0.

Torino je bolje otvorio utakmicu i već nakon dvadeset minuta igre imali su dva gola prednosti. Vodstvo Torinu donio je Sgrigna u 17. minuti utakmice, da bi već u narednom napadu Bianchi pogodio za vodstvo od 2:0, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Nastavak utakmice donio je nešto bolju igru Lazija, ali napadači "nebeskoplavih" iz Rima jednostavno nisu mogli stići do gola. Torino je iskoristio napade Lazija, te su u 69. minuti napravili brzo kontru koji je u pogodak pretvorio Diop za ubjedljivih 3:0.

Lazio je pokušao stići bar do počasnog gola, no svi napadi su bili uzaludni, te je ostalo 3:0 za Torino.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić je igrao do 67. minute utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije