Lulić: Nadam se da će ovaj baraž biti treća sreća

Reprezentativac BiH optimista

Lulić: Nadam se da će ovaj baraž biti treća sreća

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler rimskog Lazija Senad Lulić najavio je predstojeće utakmice protiv Irske, nakon kojih će biti poznat putnik na Evropsko prvenstvo.

Lulić ističe da se igraju dvije utakmice, i da se treba tako postaviti bez obzira na rezultat koji bude u Zenici 13. novembra.

"Moramo biti pametni i dobro taktički odraditi ove utakmice. Nakon prvog meča u Zenici neće biti ništa gotovo, a mi trebamo odigrati svih 180 minuta na nivou", rekao je Lulić, te dodao:

"Imamo dosta iskustva u baražima i znamo šta nas očekuje. Mislim da smo sada sazreli i da nas ništa neće iznenaditi. Već smo dva puta igrali u baražu, oba puta smo ispali i nadam se da će sada biti treća sreća i da ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo"

"Odlazak na EURO bi bila kruna za sve nas. Nakon Svjetskotog prvenstva, zaigrati na Evropskom bi bila zaista velika stvar, kako za nas tako i za našu zemlju. Imamo sve u svojim rukama i sve je do nas. Trebamo dati sve od sebe, kao što uvijek i dajemo, i pokušati da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo", zaključio je najbolji asistent naše reprezentacije i jedan od vodećih asistenata u kvalifikacijama za EP.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.