Lulić se oporavlja od operacije: Na umu je samo odmor

Lijevo oko od otoka skoro pa zatvoreno

Lulić se oporavlja od operacije: Na umu je samo odmor

Bh. reprezentativac Senad Lulić uspješno se oporavlja od operacije lijeve jagodične kosti.

Luliću je u kvalifikacijskoj utakmici protiv Grčke slomljena jagodična kost nakon što se sudario s Vasilisom Torosidisom, a iste večeri je podvrgnut operaciji u Kantonalnoj bolnici u Zenici. Kako je rekao za SportSport.ba, njegovo stanje je sada stabilno i osjeća se dobro.

"Trenutno mi je na umu samo odmor, ništa drugo. U Italiju se vraćam kada krenu pripreme, mada nije isključeno ni da ranije odem u Rim zbog kontrola. Vidjet ću", javio se Lulić za SportSport.ba.

Pred Lulićem je oporavak koji će sigurno potrajati. Najprije će morati mirovati, a poslije i nositi specijalnu masku za zaštitu, dok bi sa laganim sportskim aktivnostima mogao početi tek nakon tri sedmice.

Nadamo se da povreda neće ozbiljnije utjecati na trenutnu formu našeg krilnog reprezentativca, te da će se na travnatu podlogu vratiti još jači.

Foto: SportSport.ba



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi