Lulić trenirao, danas dolaze Spahić, Štilić i Džeko

Reprezentativci trenirali u Zenici

Lulić trenirao, danas dolaze Spahić, Štilić i Džeko

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH jutros je u Trening centru N/FSBiH obavila trening, na kojem su se pojavili svi igrači osim Emira Spahića, Semira Štilića i Edina Džeke. Pomenuta trojka će se danas priključiti ekipi.

Na treningu se pojavio i Senad Lulić, te će prema najavama stručnog štaba sigurno biti spreman za utakmicu protiv Velsa. Još je upitna situacija sa Edinom Džekom, ali do posljednjeg trenutka iz našeg tabora gaje nadu da će ipak moći računati na njegove usluge.

Današnji trening bio je lakšeg intenziteta, a atmosfera prema izrazima lica i ponašanju  naših reprezentativaca je na visokom niovu. Ekipi su se priključili i Armin Hodžić, Srđan Grahovac nova imena u našoj selekciji, te povratnici u reprezentaciju Sejad Salihović i Ervin Zukanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.