Bh. igrač pred sutrašnju utakmicu

Lulić: Uvijek je lijepo igrati u Albaniji

E. Čaušević

Bh. reprezentacija se nalazi u Elbasanu gdje će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv Albanije.

Pred sutrašnju utakmicu na Elbasan Areni naš tim je održao press konferenciju na kojoj su se prisutnim novinarima obratili Mehmed Baždarević i Senad Lulić. Bh. reprezentativac kazao je da mu je drago što je došlo do prijateljske utakmice protiv Albanije.

"Drago mi je da je došlo do prijateljske utakmice protiv kvalitetne reprezentacije kakva je Albanija. U zadnjim godinama su dosta napredovalii ovo će biti jako teška i bitna utakmica. Imamo dosta igrača koji igraju u Seriji A, ali tako i oni. Biće interesantna utakmica, uvijek je lijepo igrati u Albaniji, atmosfera je bila super kada smo igrali prije nekoliko godina i nadamo se da će tako biti i sutra", rekao je Lulić.

Albanske medije zanimalo je kakav odnos Lulić ima sa reprezentativcima Albanije, Berishom i Strakoshom koji također nose dres Lazija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Berisha je igrao sa mnom i otišao je u Atalantu gdje će biti na posudbi do kraja sezone. Strakosha je došao kod nas nedavno i radi se o mladom igraču. Drago mi je što je tako napredovao, igra sjajnu sezonu i nadam se da će tako da nastavi, da pruža odlične partije u Laziju. Uvijek sam imao dobre odnose s njima i drago mi je što ćemo se sutra sresti", dodao je bh. reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi