Direktor Centrotoursa

Lutvić: Drago nam je da su svi putnici zadovoljni

T. Hebib

Nakon putovanja u Cardiff, kompanija Centrotours će ponuditi bh. navijačima i putovanja na druge važne sportske događaje.

Centrotours je, kao i svaki put, prevoznik bh. reprezentativaca i navijača na gostujuće utakmice. Direktor ove firme Muamer Lutvić, zadovoljan je kako je protekao let za Vels.

“Nalazimo se na aerodromu pred naš let za Sarajevo. Mislim da je, s naše strane, veoma bitno su reprezentacija, putnici, sponzori Saveza imali kvalitetnu uslugu i da su svi transferi bili na vrijeme”, rekao je Lutvić za SportSport.ba, istaknuvši još:

“Kada je riječ o kompletnoj ekipi koja je putovala, drago nam je da su svi putnici zadovoljni. Naravno, rezultat je mogao biti bolji, ali to nije naša tema trenutno”.

“Nakon utakmice s Belgijom, objavit ćemo program putovanja za utakmicu sa Izraelom. Od sportskih putovanja, imat ćemo putovanje u Rim na utakmicu Roma - Manchester City, zatim ćemo organizovati putovanje za Katar na Svjetsko rukometno prvenstvo”, dodao je direktort Centrotoursa na kraju našeg razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.