Magnetna rezonanca otkrit će težinu Džekine povrede

Edin Džeko se povrijedio na susretu Cityja i QPR-a

Magnetna rezonanca otkrit će težinu Džekine povrede

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju će 16. novembra u Haifi u okviru četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo odmjeriti snage sa Izraelom. 

Još uvijek nije poznato kakva je priroda Džekine povrede, a tačna dijagnoza znat će se večeras kada bi trebali saznati da li će Edin Džeko nastupiti protiv Izraela. 

SportSport.ba je kontaktirao PR službu našeg napadača, a njegov glasnogovornik, Jasmin Ligata, potvrdio nam je da će Edin Džeko večeras biti podvrgnut magnetnoj rezonanci oko 18 sati.

"Još uvijek se ne može potvrditi o kakvoj prirodi povrede se radi. Večeras u 18 sati će biti urađena magnetna rezonanca, nakon koje će se definitivno znati stanje Edinove povrede," rekao je Ligata.

Pored PR službe našeg kapitena, informaciju o večerašnjoj magnetnoj rezonanci potvrdili su nam i iz medicinskog tima naše reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.