Mahir Karić ima pravo nastupa protiv Viteza

Odlična vijest za Čelik pred komšijski derbi

Mahir Karić ima pravo nastupa protiv Viteza

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nastavak sezone otvaraju gostovanjem u Vitezu. Biće to komšijski derbi klubova koji se nalaze u donjem dijelu tabele, te imaju ambicije što prije krenuti ka sredini tabele.

Zeničani će u Vitezu nastupiti u najjačem sastavu, naravno osim ranije povrijeđenih Fenana Salčinovića i Ahmeta Džafića, koji će zbog povrede križnih ligamenata propustiti ostatak sezone.

Još jedna odlična vijest za Čelik i Šefa stručnog štaba Borisa Pavića došla je danas, naime Emir Jusić i Mahir Karić su dobili certifikate iz Kazahstane, te su stekli pravo nastupa protiv Viteza.

Upitan je bio nastup Mahira Karića zbog crvenog kartona, kojeg je zaradio u prošloj sezoni dok je igrao u Kazahstanu, međutim njemu je kazna istekla, te je N/FSBiH dao zeleno svijetlo za njegov nastup u Vitezu.

Klub s Bilinog polja će imati i veliku podršku svojih navijača na tribinama u Vitezu, a očekuje se dobra posjeta i jedna odlična utakmica u subotu na Gradskom stadionu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.