Mahmutović prelazi u drugoplasirani tim u Grčkoj

Navodno je sve dogovoreno

Mahmutović prelazi u drugoplasirani tim u Grčkoj

Nakon deset godina provedenih u češkom prvenstvu Aidin Mahmutović je odlučio potražiti novi izazov. 

Pribram, za koji je Mahmutović nastupao u protekloj polusezoni kao posuđen igrač Viktorije Plzen, potvrdio je da je bh. napadač napustio klub i da će svoju karijeru nastaviti u Grčkoj.

Nova destinacija u Mahmutovićevoj karijeri će biti tamošnji prvoligaš Panionios sa kojim se navodno dogovorio i uskoro će potpisati ugovor na godinu i pol.

Panionios veoma dobro stoji u grčkom prvenstvu. Trenutno se nalazi na drugoj poziciji ispod Olympiakosa, a vrijedi podsjetiti da je za ovaj klub u prošlosti imao priliku nastupati i naš reprezentativac Edin Cocalić. 

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Podsjetimo, Mahmutović je u prethodnih deset godina igrao u Češkoj za Viktoriju Plzen, Pribram, Sigmu Olmutz, Teplice i Usti nad Lebem. U našoj zemlji je nosio dresove Čelika i TOŠK-a iz Tešnja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi