Mahmutović sa dva gola donio pobjedu Teplicama

Mahmutović odveo Teplice do pobjede

Mahmutović sa dva gola donio pobjedu Teplicama

M. Šljivak

Bosanskohercegovački fudbaler Aidin Mahmutović odveo je svoje Teplice do pobjede u osmini finala češkog Kupa. Naš internacionalac je danas u okviru 4. kola postigao oba gola za gostjuću pobjedu Teplica nad Jiskorm Domažlice od 2:0.

Mahmutović je ovaj susret počeo na klupi, a nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale. U igru je naš internacionalac ušao početkom drugog poluvremena, a već u 60. minuti zatresao je mrežu Jiskre za vodstvo od 1:0.

Sve dileme oko pobjednika ovog susreta riješene su u 85. minuti kada Mahmutović svojim drugim golom postavlja konačnih 2:0.

Pored Mahmutovića koji je igrao 45 minuta, kompletan susret odigrali su i Admir Ljevaković, te Alen Melunović. Revanš susret osmine finala trebao bi biti samo potvrda plasmana Teplica u četvrtfinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti