Mahović: Pobjedu nad Borcem proslavit ćemo sa navijačima

Travnik traži prvi trijumf

Mahović: Pobjedu nad Borcem proslavit ćemo sa navijačima

Ovoljetno pojačanje NK Travnik Armin Mahović uvjeren je da on i njegovi saigrači na Piroti mogui savladati Borac iz Banja Luke.

U 3. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Piroti će danas snage odmjeriti domaći Travnik i Borac iz Banja Luke.

"U narednoj utakmici očekujem trijumf. Nakon lošeg početka i poraza od Slobode koliko - toliko smo se iskupili bodom iz Gradačca. Sada idemo po sva tri. Nadam da ćemo do kraja utakmice ostati sa 11 igrača na terenu a u tom slučaju sasvim sam siguran da možemo odigrati dobro i osvojiti bodove. Pozivam i navijače da nas bodre, a mi ćemo se trudom i zalaganjem odužiti. Nadam se da ćemo zajedno proslaviti pobjedu," izjavio je Armin Mahović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.