Mahović: U derbiju protiv Zvijezde idemo na pobjedu

Ofanzivac Olimpika pred sutrašnji derbi

Mahović: U derbiju protiv Zvijezde idemo na pobjedu

S. Mlaćo

Fudbaler Olimpika Armin Mahović pred utakmicu sa Zvijezdom iz Gradačca je rekao da očekuje pobjedu svog tima.

Mahović je u Kup utakmici protiv Iskre koju su Vukovi riješili u svoju korist rezultatom 4:0, imao dvije asistencije, a ističe da smatra da može igrati mnogo bolje nego dosad.

”Što se tiče moje igre, mislim da mogu puno bolje i igrati, ali da će to doći vremenom. Igrom Olimpika nismo najzadovoljniji jer imamo deset bodova poslije pet kola, mislim da smo bezveze izgubili od Igmana, nastojimo igrati i stvarati puno šansi baš kao i u tom duelu sa Igmanom gdje smo propustili nekoliko stopostotnih šansi. Igramo dobro i stvaramo šanse i nadam se da će i realizacija doći na svoje u sljedećem periodu”, rekao je ofanzivac Olimpika kojeg u sljedećem kolu očekuje derbi susret sa Zvijezdom iz Gradačca.

”Očekuje nas utakmica sa velikim konkurentima, ekipom Zvijezde iz Gradačca koja je jedna od najboljih ekipa u ligi. Idemo na pobjedu kao i u svakom meču i nadamo se da ćemo je ostvariti”.

Mahović smatra da je nekoliko ekipa u igri za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

”Zvijezda Gradačac, Sloga Simin Han, Bosna Visoko, Rudar Kakanj, mislim da su oni pored nas najkvalitetnije ekipe i da će nam oni biti najveći konkurenti za plasman u društvo najboljih", dodao je Mahović na kraju razgovora za olimpik.ba.

Utakmica se igra u subotu u 14:30 sati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi