Mahović: Želimo na zemlju spustiti Slobodu

Novo pojačanje na Piroti

Mahović: Želimo na zemlju spustiti Slobodu

Jedno od najvećih pojačanja Travnika u ljetnom prijelaznom roku, Armin Mahović, odlično se uklopio u ekipu. Nakon sjajne polusezone u Rudaru iz Kaknja, čelnici Vezira su ga angažovali i ako je suditi po pripremnim utakmicama, nisu pogriješili.

"Protiv Slobode očekujem veoma tešku i borbenu utakmicu. Sloboda se vratila u Premijer ligu i imaju veliki motiv, ali ih mi želimo spustiti na zemlju. Očekujem našu dobru igru i na kraju sigurnu pobjedu," izjavio je za SportSport.ba Armin Mahović.

"U odličnoj sam formi i kvalitetom smo bolji od Slobode. Ja ću dati sve od sebe da se što bolje predstavim travničkoj publici, te dobro igrom opravdam svoj dolazak u Travnik. Odlično sam prihvaćen u klubu, od igrača do predsjednika sa svima imam super odnose", dodao je Mahović.

Vrijedi napomenuti da je 23-godišnji napadač trebao u ljetnom prelaznom roku preći u izraelsku Premijer ligu, ali zbog novonastale situacije ipak se odlučio za dres Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.