Majdanac: Protiv Tekstilca ćemo pokazati kvalitet

Napadač Kozare za SportSport.ba

Majdanac: Protiv Tekstilca ćemo pokazati kvalitet

D. Vejo

Ekipi Kozare iz Gradiške ne cvjetaju ruže u play-offu Prve lige Republike Srpske.

U četiri odigrana kola imaju isto toliko poraza, a posljednji su pretrpjeli od zvorničke Drine (2:0).

"Utakmica u Zvorniku bila je sa mnogo prilika. Domaćin je svoje šanse iskoristio i tako stigao do trijumfa. Mi nismo imali sreće, ali okrećemo se predstojećem susretu sa ekipom Tekstilca. Protiv tima iz Dervente moramo odigrati dosta kvalitetnije kako bi pokazali zbog čega se nalazimo u Ligi za prvaka", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Aleksandar Majdanac.

Gradiščanci će do kraja sezone biti oslabljeni neigranjem kapitena Ognjena Petrovića koji je zadobio težu povredu noge u prvom kolu play-offa protiv Borca u Banja Luci.

Utakmica između Kozare i Tekstilca igra se naredne subote od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi