Majdanac: Vjerujemo u pozitivan rezultat protiv Podrinja

Napadač Kozare optimističan

Majdanac: Vjerujemo u pozitivan rezultat protiv Podrinja

D. Vejo

Napadač Kozare Aleksandar Majdanac bilježi sjajne partije u Prvoj ligi Republike Srpske od kako je ove zime obukao crveno-bijeli dres.

Svojim golovima, praktično je Gradiščance uveo u play-off prvenstva i tako zajedno sa svojim saigračima u ovoj fazi takmičenja svim protivnicima dao do znanja da mladost umije da se bori.

Velimir Stojnić i njegovi izabranici pokazali su zube pretendentima na naslov, Borcu i Rudaru gdje su nesrećno poraženi u posljednjim minutama susreta.

Narednu utakmicu, tim iz grada na Savi odigraće pred svojom publikom, a kada im u goste dolazi ekipa Podrinja iz Janje.

"Od sutrašnje utakmice očekujem dobar fudbal prije svega i da potvrdimo dobru igru koju smo pokazali u prethodnim utakmicama iako to rezultat možda ne govori. Janja je dobra ekipa, ali mi vjerujemo u sebe i znamo da možemo postići dobar rezultat", poručio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Aleksandar Majdanac.

Utakmica između Kozare i Podrinja na rasporedu je sutra od 17 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi