Majdančić junak Sloge, Odžak pao u nadoknadi vremena

Druga liga Sjever, 5. kolo:

Majdančić junak Sloge, Odžak pao u nadoknadi vremena

M. Šljivak

Još tri susreta Druge lige Sjever odigrana su danas, a pobjede su upisale ekipe Prokosovića, Sloge iz Siminog Hana, te Posavine.

Sloga je u Simin Hanu savladala Odžak sa 2:1 i to nakon nevjerovatnog preokreta.

Pogotkom Ervina Mujakića iz četvrte minute gosti su imali prednost od 1:0, a ovaj rezultat se zadržao sve do 72. minute kada na scenu je na scenu stupio Nedžad Majdančić. Prvo je pogodio za 1:1 u 72. minuti, da bi veliku pobjedu Slogi donio u prvoj minuti sudijske nadoknade.

Prokosovići su također nakon preokreta savladali Slaven iz Živinica s 2:1. Gosti su golom Mirze Salihovića iz 56. minute vodili s 1:0, ali je domaći tim preko Aljukića  i Musića došao do pobjede.

Pogotkom  Damira Širbegovića s penala iz treće minute Posavina je savladala Rudar u Bukinju s 1:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Druga liga Sjever:

Prokosovići - Slaven 2:1 (Aljukić 66', Musić 84' / Salihović 56')
Sloga Simin Han - Odžak 2:1 (Majdančić 72', 90+1' / Mujakić 4')
Rudar - Posavina 0:1 (Širbegović 3'p)

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.