Makitan: Krupa ima nevjerovatan kolektiv

Novi štoper Krupe za SportSport.ba

Makitan: Krupa ima nevjerovatan kolektiv

D. Vejo

Štoper Igor Makitan nalazi se na probi u redovima banjalučkog premijerligaša Krupe.

Svojim igrama u dresu Kozare prošle sezone, skrenuo je pažnju na sebe, te tako pobrao simpatije iskusnog stručnjaka Slobodana Starčevića. 

"Još uvijek nisam potpisao za Krupu. Ali iz svega viđenog do sada, o timu mogu samo da kažem sve najbolje. Nevjerovatan kolektiv je stvoren ovdje. Svi dišu kao jedan. Uslovi su zaista sjajni, nemam riječi. Momci su prije svega veliki ljudi, a potom i igrači koji posjeduju kvalitet. U razgovorima sam sa rukovodstvom kluba pa ćemo vidjeti", rekao je za SportSport.ba fudbaler, Igor Makitan.

Za osam dana, Krupljani putuju na Zlatibor gdje će odraditi drugi dio priprema pred početak Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi