Makitan: Želimo bodove u Šamcu

Igrač Kozare jasan

Makitan: Želimo bodove u Šamcu

D. Vejo

U četvrtom kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske izabranici Velimira Stojnića otputovat će u Šamac gdje će snage odmjeriti protiv tamošnje ekipe Borca. 

Nakon velikog preokreta i pobjede u Gradišci protiv Tekstilca iz Dervente, igrači Kozare ne posustaju. Kako kažu, u Šamac idu da se nadigravaju te da ostvare što bolji rezultat protiv tamošnjeg Borca.

"Očekujemo da popravimo utisak iz prethodnog meča. Iako smo pobjedili, pružili smo blijedo izdanje. Idemo u Šamac da napravimo što bolji rezultat i da onda pred svojom publikom dva meča odigramo na najbolji mogući način a to je da zabilježimo nove pobjede i bodove", riječi su za SportSport.ba fudbalera Kozare, Igora Makitana.

Utakmica između Borca i Kozare je na rasporedu predstojećeg vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije